Jag fortsätter reseberättelserna från Nice, Cannes och Antibes

Förra sommaren bilade vi genom södra Frankrike, och sommaren dessförinnan bilade vi genom bland annat Normandie. Reseberättelserna kom av sig på slutet, men i dag skall jag ta mig tid att uppdatera resebloggen med text och bilder från Nice, Cannes, Antibes och Rouen.

I sommar har vi inga konkreta resplaner alls. Patrik skall spela ett helt gäng golftävlingar och jag måste arbeta med min avhandling, Bella vägrar att flyga och Jackie vägrar åka på fler bilsemestrar, så där står vi nu och har inte ett gemensamt sug för någon speciell plats alls. Men det lutar åt att vi tar färjan till Gotland. Där har varken jag eller tjejerna varit.

 

4 reaktioner till “Jag fortsätter reseberättelserna från Nice, Cannes och Antibes

 1. Så somriga och härliga bilder! Roligt att du hinner med resebloggen också. Kul att ha resorna som en liten dagbok.
  Ja ni har ju diskuterat era resor fram och tillbaka 😉 Gotland är väldigt mysigt och fint. Både Visby och runt omkring på ön. Tyvärr en hel del alg-blommning varje år.
  Börjar väl bli dags att planera en ny date 😊❤ Kram

  Gilla

 2. Oj då! Så Bella verkar ha ”drabbats” av klimattänket och Jackie är trött på bilresor. Förstår Jackie till viss mån. Å Gotland, varför inte!? Bara vädret är bra så är ön ju faktiskt helt fantastiskt vacker.

  Gilla

 3. Så fint och intressant med er resa förra sommaren. Jag älskar dessa platser. Tack för att du tittade in till min blogg Anette. Jag blev så glad. Det har varit dåligt med lusten för bloggning en lång tid. Minns inte om jag nämnt för dig om min cancer men den sätter sina käppar i hjulet. Men ska försöka få igång bloggen igen. Lite synd att den kommer av sig ibland, men man ska blogga när man tycker det är roligt.
  Hoppas allt är väl med dig och din familj. Jättefina flickor du har.
  En toppenblogg du har !
  Må så gott i vårens härliga tid ! :-)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.