Lycka och lättnad – det blir en avhandling!

View this post on Instagram

Texten har känts ungefär som när sladdar trasslar ihop sig; man vet hur man vill att det skall vara, men det känns heeelt oöverstigligt att skapa reda i trasslet. Man går runt, tittar på härvan, men vet inte var man skall börja. Vågar inte, det kan ju bli ännu trassligare. . Men i dag tog jag tjuren vid hornen… under några nervösa och extremt fokuserade timmar, då jag skulle hålla alla lösa trådar i huvudet, redigera på alla ställen som hörde ihop och absolut inte bli störd så att jag glömde var jag klippt ur text som skulle in på ett annat ställe… Till slut gjorde jag det! . Det är fortfarande en del kvar att fila på och lägga till, men nu känner jag mig trygg i att jag faktiskt kommer att ro det här projektet i land! Lycka och lättnad bortom sans och förnuft!☀️☀️☀️

A post shared by Annette Juhlin (@justnujusthar) on

 

8 reaktioner till “Lycka och lättnad – det blir en avhandling!

  1. Stort, stort GRATTIS! De ”manuset” är inte litet. Så du måste ha jobbat med det. Men nu verkar avhandlingen vara klar och redo att lämnas in! Å det på rekordtid. Det var ju bara för några månader sedan du bestämde dig för att satsa på avhandlingen. Otroligt bra jobbat:-)

    Gillad av 1 person

    1. Tack!! Ja, jag har jobbat väldigt mycket med det, men det mesta var gjort när jag tog en paus och startade eget företag och sedan blev mamma på heltid. Nu när jag tagit upp forskningen igen har det känts som jag kört litet med bromsen i, men i går lossnade den! :))

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.