Glad måndag 6 april

Måndag och tillbaka i rutiner! Jag har alltid tyckt om rutiner, men litet extra mycket i dag. Jag njuter av att sitta i ett soligt rum omgiven av böcker, anteckningsblock och pennor, och min andra frukost. Och jag njuter av att inte oroa mig för någonting alls precis just nu i denna stund.

Det här är en ögonblicksbild från min hemarbetsplats. Några av er har sett den tidigare, bara med andra böcker och kanske en annan kaffekopp ;) I dag fotade jag med ett serietidningsfilter som jag upptäckte på mobiltelefonen.

Carita håller i utmaningen Glad måndag, och henne hittar ni här.

6 reaktioner till “Glad måndag 6 april

 1. Snyggt filter! Blev ju riktigt bra :)
  Rutiner är bra – jobbar hemifrån den här veckan (order från chefen) så kollegorna och jag har online-kontor varje förmiddag. Bra för humöret om inte annat! :)
  Hopas du har humöret och hoppet på topp och att du får en fin påskhelg!

  Gillad av 1 person

 2. Serietidningsfilter – hahaha! What next som min man skulle säga;-) Om jag ska vara ärlig så kände jag inte igen bilden av den enkla anledningen att Fame saknas;-)

  PS. Tack för att du redde ut namnen på dina katter. Fame it is:-) DS.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.