Ny vecka efter en fantastisk helg

Måndag och tillbaka i rutiner, tänkte jag skriva. Men det senaste året har jag faktiskt inte haft så många rutiner som tidigare på grund av ni vet vad. Och normalt sett är det ingen större skillnad mellan helg och vardag för mig, jag blandar arbete med avhandlingen, manusläsning och nöjen som det passar.

Men det är trots allt måndag, och helgen kändes verkligen som helg. Vi var ute med fartyget Briggen Tre Kronor af Stockholm i lördags, ni skall få se bilder på det. Otroligt härlig dag! Jag hade fått tips från grannarna som varit ute med Briggen för några år sedan, och blev så sugen på att också uppleva det. Perfekt då att ge bort som 50-årspresent och kombinera present med umgänge och rolig upplevelse!

Men nu tillbaka till manusläsning. Fick ett manus i fredags som de bad mig läsa och bedöma till senast onsdag, så litet kort om tid, men det är ju så roligt att arbeta med detta, så bara att lägga i en högre växel.

Hoppas ni får en fin start på veckan!

2 reaktioner till “Ny vecka efter en fantastisk helg

  1. Åsså fyllde du år också! Vilken perfekt födelsedagshelg i det fina vädret. Å manusläsning kan du ju hålla på med utomhus – kombinera nytta med nöje:-)

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.