True Wonder

I går kväll bestämde jag mig för att scraplifta Morfen, som jag tycker har en så härligt lekfull och färgglad stil. Det hon scrappar känns spontant och rakt på. Ofta använder hon många foton, och det är något som imponerar på mig. Det är svårt att få till det med många foton utan att sidan blir rörig.

.

Så här blev min layout. Jag har liftat morfens remsor med de ritade linjerna, det stora fotot med de små runt och kombinerat färgfoton med foton i sepiaton (morfen valde dock svartvitt). Jag har rivit i papperet på ungefär samma ställen och jag har placerat rubriken som hon.

.

Jag tyckte själv att det passade så bra med chipboardtexten ”Wonder”, eftersom Ida har liknande typsnitt på sin tröja, och orden dessutom bildar ”True Wonder” tillsammans!

.

 

Och så här ser morfens layout ut, den jag scrapliftade.

Nå, vad tycker ni, har jag skött mig som morfens lärjunge? Kan man se att jag liftat henne?

 

6 reaktioner till “True Wonder

  1. Tack!! Nu är det en dubbel på gång, i din anda, vi får väl se vad du tycker om den…

   Förresten försökte jag kommentera i din blogg, men fick svaret flera gånger att ordverifieringen inte stämde, vilket den ju egentligen gjorde. Skumt.

   Trevlig helg!!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.