Monster High kalas, igen

I november fyllde Isabella år, och hon ville ha sitt kalas på Monster High tema. Snart fyller Jackie år, och då är det dags igen!

I födelsedagspresent önskar Jackie sig Lagoona Blue med sina grodor

.

Efter förra gången sade jag, aldrig mer att jag ordnar något liknande..! Det får bli kalas i en bowlinghall eller på något lekland istället. Det krävdes mängder med förberedelser för temakalaset hemma. Inbjudningskort och godispåsar som skulle scrappas på Monster High Tema, fixa kläder och Monster Highsminkning, laga mat, duka och dekorera huset så det blev spöklikt, ordna skattjakt och disco… puh…

Och så önskar hon sig Lagoona Blue Dawn of the Dance

.

Men nu är allt (nästan) glömt, och det skall ju vara rättvist. Så vill Jackie ha ett liknande kalas, ja då får det bli så. Nu har jag ju i alla fall litet rutin ;)

En sådan här skulle jag vilja ge henne i present. Hennes första cykel var grön, och det var en stor besvikelse. Den andra ärvde hon från sin kusin. Hon skulle verkligen bli glad för en så här fin cykel, som är både ny och rosa!

 

En reaktion till “Monster High kalas, igen

  1. Det låter helt fantastiskt ändå med Monster High-party. Min dotter vill gärna ha ett också och hon ville inte ha det som födelsedagskalas utan som ett party bara närsomhelst. Det har blivit uppskjutet och uppskjutet så jag får nog ta tag i det snart. :)
    Superfin cykel! Förstår att det vore kul att ge den till din dotter. Tror Biltema har rosa cyklar och kvalitén är helt ok.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.