Domestic Goddess

A domestic goddess is a woman who keeps her home clean, uncluttered, tastefully decorated, and ordered. She is an expert in the kitchen, a delightful baker, exceptional cook and incredible entertainer. A domestic goddess always looks sexy and gorgeous. She can work in the garden, carry her partner’s golf clubs, put up shelves in the house, be a wonderful mother and a nympho in the bedroom. She knows and meets her spouse’s every need. A domestic goddess is full of knowledge and can talk about many subjects which might be of interest to her spouse. She encourages him to watch the football game on TV and play poker with his friends. In return, a domestic goddess is adored and admired by her spouse. As she satisfies and fulfills his every need, he has no desire or need whatsoever to stray.

Var bara tvungen… ;)

 

8 reaktioner till “Domestic Goddess

 1. Underbart foto på dig! Jag satt faktiskt häromdagen och funderade på om inte du just är en sådan. Du är alltid så fint klädd och lagar så god mat…

  Men nej, jag är nog ingen domestic godess heller. Tack och lov så har jag ett eget liv…

  Gilla

  1. Jag är nog en del av det där, jag gillar ju att laga mat (och äta den) till exempel. Men att bara leva för att behaga en man, det är inte riktigt min grej. Det lustiga med den bloggen är att den är på riktigt, läser man kommentarerna inser man att det är på allvar. Jag trodde att det var en blogg som skämtade om fenomenet, men inte!

   Gilla

 2. Ha ha!!! Vilken underbar bild!!! Jag har gjort ett minialbum med liknande bilder (fast jag ser då rakt inte så glamorös ut…) – städar, stryker, tvättar osv men min rubrik är Domestic Goddess ….. I helvete heller! ;)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.