Clinic med Helene Blom på Steninge gård

helene3

Det här är tyvärr inte jag. Det är duktiga Helene Blom som höll clinic på Steninge gård/Ad Astra Hästcenter i dag. Hon beskrev och visade alla steg i utbildningsskalan för oss som var där.
.

helene1

Väldigt roligt att få se hennes hingst Soldán också, som var så lösgjord och fin.
.

helene2

För första gången fick jag möjlighet att i verkligheten, mitt framför mina ögon, se en riktigt fin och tydlig övergång från öppna till sluta. Helene beskrev dressyrmomenten så bra så nu vill jag bara ut och träna med Glaeda!
.

helene5

Jag har bokat in mig för ridlektion i början av nästa vecka hos nya instruktörerna på Steninge. Om de lever upp till förväntningarna så kommer jag att börja ta privatlektioner med Glaeda.
.

hlene4

Jag har varit dåligt insatt i vad som hänt på islandshästfronten under många år nu, och jag har inte haft någon koll alls på material och utrustning. Men det kanske är dags att leta efter en ny hjälm istället för min slitna, som dessutom slagit i backen ett par gånger när jag ramlat av. Och ett par nya stigbyglar vore bra, ett nytt schabrak, nya ridbyxor, ridhandskar, fleecetäcken och regntäcken... Det är livsfarligt att gå på kurs..!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.