Nostalgiscrapping

fem scrappare

Flera av tjejerna på Isabellas kalas stannade kvar när kalaset var slut, för att scrappa. Jättekul tycker jag :) Vi tog det här fotot och så scrappade de och jag varsin layout.

Jag plockade fram min låda med papper från 2004. Nostalgi… Jag minns hur jag klickade runt i de webbshopar som fanns då och beställde material till Isabellas första album. Jag älskade Chatterbox, så som deras stil var då, romantisk och ljuv. Och så älskade jag de stormönstrade papperen från Basic Grey. Papperen jag använt på den här layouten är från deras sju år gamla kollektioner.

Det här blev en väldigt ren och sparsmakad layout. Det betyder antagligen att nästa blir en excess i lager på lager och dekorationer :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.