Dagens mitt i prick :)

019

Jag fick en underbar liten bok av Ullis/lillblomman för ett tag sedan, med träffsäkra betraktelser om livet med häst. Det här tror jag att alla ryttare känner igen sig i – hästen skinande ren och fin, och man själv blöt och smutsig. Dessutom utfodrar man sin häst utifrån en noggrant ställd foderstat. Man väger varje giva hö och beräknar exakt mängd tillskott av vitaminer och mineraler utifrån de värden höet har. Själv stoppar man i sig i princip vad som helst ;)

 

 

 

2 reaktioner till “Dagens mitt i prick :)

  1. Visst har du rätt, men det här gäller även döda ting. Hur många förmaningar har jag inte fått av människor som proppar i sig onyttigheter och inte förflyttar sig en meter utan bil, hur slarvig jag är som inte byter olja i tid eller tvättar bilen.
    En gammal bil går ju alltid att hitta på blocket även om det svider i plånboken, men kör man slut på sin kropp har man verkligen problem.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.