Tvärflöjt med julröda naglar

bella flöjt

Isabella började spela tvärflöjt den här terminen och tycker att det är så roligt. Och jag tycker att det är roligt att hon vill spela ett instrument. Musik är viktigt på så många sätt, känslomässigt, socialt och även fysiskt, eftersom hjärnan utvecklas av att spela ett instrument. Dessutom tycker jag att det hör till den allmänna bildningen att kunna spela åtminstone litet, så när barnen får chansen att ta lektioner i musik i skolan tycker jag att det är bra när de vill utnyttja den möjligheten.

Här har hon julröda naglar. Förbjudet enligt mig när hon går i skolan, jag tycker att hon är för liten fortfarande. Så jag lovade henne att vi skulle måla hennes naglar när skolan var slut för terminen. I går fick hon de julröda naglarna som hon ville :)

 

3 reaktioner till “Tvärflöjt med julröda naglar

  1. Så bra att hon gillar sin tvärflöjt! I måndags spelade sonen i sitt steel band och en tjej som var med stånkade lite över valet av instrument hon hade gjort. Hon sa också att hennes vänner som spelar harpa nog dragit det allra kortaste strået och flöjtisterna kan vara gladast. :) God Jul med röda naglar och allt!

    Gilla

  2. Fin bild! Håller med dig om musiken, tror den är jätteviktig! Jag spelade själv tvärflöjt i många år i skolan och blir sugen på att plocka fram den när jag ser bilden. I övre tonåren köpte jag ett trumset och där fick man ju ut lite aggressioner ibland😉 Nu blir det mest lite gitarrplinkande, men drömmen har alltid varit att kunna spela piano……kanske nåt att ta tag i.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.