#Blogg100

I dag startar utmaningen Blogg100 . Det går ut på att blogga minst ett inlägg om dagen, 100 dagar i rad.

Jag kommer bland annat att blogga om:
.

hemmagym - Kopia

 

Träning. Övningar, foton, resultat. Jag har haft ett halvårs uppehåll under tiden jag har funderat på om jag kanske skulle fokusera på enbart ridning istället… Till sist blev abstinensen för stor, så nu tränar jag med PTonline/MammaFitness/OlgaRönnberg. Tre dagar på gymmet är vad jag räknar med, så en hel del om träning blir det här i bloggen. Målet är att forma om kroppen och bli starkare, och helst få en snyggare kropp också :)

.

mellanmål 2

 

Matlagning. Jag älskar mat. Bloggen består en hel del av mat jag lagar, och särskilt om mat som passar när man vill komma i form.
.

lagen

 

Juridik och samhällsfrågor. Jag skriver på en avhandling. Den skall bli klar nu. Förhoppningsvis innan valet. Jag skriver om ett brännhett ämne, nämligen grundlagsskyddet av minoriteters och invandrares religion och kultur. I min bok svarar jag på var gränsen går för det skyddet, och om det är ett ovillkorat skydd eller om det kan krävas någon motprestation. Jag brukar inte skriva så mycket om juridik eller samhällsfrågor i bloggen, men det kommer jag att göra nu. Till exempel om att Sverige har fått kritik av Europarådet för att inte registrera minoriteter i landet. Visste ni det..?
.

umbrien

 

♥ Resor; nu närmast till Rom och runt i Italien. Det blir foton och tips om boende, mat, vackra vyer och vad att se och göra i Rom och i Umbrien, som är regionen bredvid det mer kända Toscana.

Hästar och ridning, särskilt islandshästar eftersom jag har två stycken. Det blir säkert en del om att sätta igång en häst på nytt efter flera år som fölsto. Att bygga upp henne i långsam takt med mycket klättring i skog och mark varvat med rena dressyrpass. Och när hon är mogen för det – gångartsträning.  Målet är att tävla i fyrgång. Min unghäst kommer jag att fortsätta att hantera. Det blir en del blogginlägg om horsemanshipträning.

Foto och scrapbooking. Jag scrappar. Särskilt Project Life. Vill du veta vad det är så skall du titta in här :)

Välkommen att följa mig här under 100 dagar!

2 reaktioner till “#Blogg100

  1. Kul att du hänger på. Det är det som är så fantastiskt med den här utmaningen, inte uppstyrd alls. Märkte det förra året, en otrolig variation på bloggar. Ordet är fritt och alla bloggar om det dom själva vill.
    Lycka till.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.