Julklappstips för barn

En månad kvar till jul, och jag är faktiskt nästan klar med julklappsinköpen redan. Dessutom har vi många födelsedagar att fira i november och december, och de presenterna är också inhandlade. Det är väldigt skönt att slippa stressa dagarna innan jul, och oroa sig över att det man beställt inte skall hinna komma fram i tid.

Ni ska få några tips på julklappar som jag sett när jag klickat runt i webbshopparna. Jag börjar med tips på julklappar till barnen.
.

nelly rapp002

Monsteragenten Nelly Rapp går hem hos vår åttaåring. Det är samma författare till böckerna om Nelly Rapps monsteruppdrag som till böckerna om LasseMajas detektivbyrå. Jag beställer ofta begagnade böcker från Bokbörsen. Där kan en bok i nyskick kosta 40 kr, jämfört med 140 kr hos till exempel Bokus.
.

bynord_baddsetbabybambi

Till små barn skulle det här påslakansetet från By Nord vara så fint. By Nord har många, många fina påslakanset, både för barn och vuxna. De är inte billiga, men av en fantastisk kvalitet och motiven är ljuvliga ♥
.

freestyle kälke

 

Den här skall vi ge till Rasmus som är fyra år. En freestylekälke som klarar upp till 125 kg, så både barn och vuxna kan ha kul med den i backarna! Vi valde limegrön, som är årets färg. Finns hos SkatePro, som också har mängder med andra saker som också är kul för barn, som kick bikes, rullskridskor med mera.
.

41H10m31c8L

Nio av tio 11-åringar har en smartphone, läs artikeln här. Ett mobilskal går alltid hem hos barn med en smartphone.
.

42103Schleich tillverkar väldigt fina och detaljerade figurer, byggnader och tillbehör. Det här stallet är nytt för i år och säkert en drömjulklapp för många barn.
.

42103_10

Sadel- och tränshängare och vattenkoppar och foderkrubbor till hästarna. Här kan det bli många timmars lek för hästintresserade barn.
.

70107

Och titta vilken läcker grip med ryttare! Gripen har rörliga vingar och ryttaren sitter stadigt i sadeln genom en magnet.
.

1611-100-0007_1Eos läppbalsam finns i många olika smaker hos bland andra Lyko. De är favoriter hos våra tjejer och hos deras kompisar.
.

 

monster-high-freaky-fusion-hybridfigur-sirena-von-boo

Numera leker inte våra barn så mycket med Monster Highdockor längre, men de önskar sig dem i julklapp. De vill ha dem ungefär på samma sätt som vi vuxna köper en fin tavla som vi tycker om. Freaky Fusion Sirena Von Boo är ju läcker, det måste man hålla med om. Och så detaljrika kläder och hår är.
.

2009221114998

Den enda tidning jag hittat som riktar sig till barn och som jag verkligen kan rekommendera är KP. Bra artiklar, bra serier, bra testpanel. Tar upp ämnen från smått till stort, som ni ser på framsidan av det här numret. Från glasstest till en artikel om när någon i familjen dör. Kanske bästa julklappen enligt mig.
.

connect-4-grid

Hos oss spelas ofta sällskapsspel som Fia med knuff och sänka skepp just nu, men det här spelet var en favorit hos mig när jag var barn.
.

maleficent_nordic-19054172-frntl

Filmer brukar gå hem, och kan ses om och om igen. Ett bra sätt att öva upp läshastigheten hos barnen är att se filmerna på engelska med svensk text.
.

karnan-stora-experimentladan

Sådana här experimentlådor gillar Jackie. Det finns billigare från runt 80 kronor till den här som kostar närmare 300 kronor.
.

the_marvelous_book_of_magical_mermaids-steele-staccio_eva-26550722-1377088259-frntl

För litet yngre barn, en pysselbok.

Det var några tips från mig på julklappar för barn. Det kommer inlägg med tips till honom och till henne också, så titta gärna in igen.

Ha en fin söndag ♥

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.