Helgbilden v. 21

fame

I helgen har vi haft så trevligt besök. Jag fick chans att testa några nya recept, och hundar och katter kommer antagligen att sova hela natten utan att väcka mig en enda gång efter all uppmärksamhet.

Fler bilder som visar vad som hänt hos olika personer på olika platser i landet finns här.

Ha en fortsatt skön söndag ♥

.

11 thoughts on “Helgbilden v. 21

  1. Egentligen borde jag ju skriva något om katten men du, jag har nu suttit och läst din resedagbok från Umbrien och vill ju läsa dina andra resedagböcker men har inte tid att sitta här vid datorn hela dagen – ojojoj, så mycket du skrivit om och ojojoj vad jag kände att jag borde få ihop några inlägg om mina resor och ojojoj när ska jag hinna med? Jag som snart ska ut och resa igen och nu är superduperinspirerad av dina fina inlägg! Monsterparken har jag skrivit om, liksom om Rom men även om en helt otrolig restaurang inte långt därifrån, men det där sista boendet du visade, det måste jag läsa på om …

    Gilla

    1. Tusen tack för dina fina ord! Vad kul att du också varit i Monsterparken och att du skrivit om om den och om Rom. Det måste jag självklart läsa!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s