Tillbaka på gymmet

Några besök hos massör har löst upp de värsta knutarna i nacken och ryggen, men ännu en gång tvingas jag inse att det krävs åtminstone två saker för att underhålla den här kroppen: styrketräning och regelbunden massage. Snedheten kommer tillbaka direkt när jag inte styrketränar.
.

102

Patrik fotade från löpbandet, så oskärpan beror på hans tempo, inte mitt ;)
.

Körde favoriten på gymmet i dag; latsdrag. Kommer att träna helkropp under ett par veckor tills jag känner att kroppen är redo för att tränas hårdare. Ett par övningar för rygg, ett par för bröst och ett par för ben. Magen försummar jag alltid, det är ju så trist att träna magmusklerna, men jag skall försöka få in ett gäng crunches också.

Nu är det dags att mata surdegarna och att förbereda kvällens middag! Ha en bra dag ♥
.

 

3 thoughts on “Tillbaka på gymmet

  1. Skall byta ut crunches mot benlyft ett tag, så får vi se hur det känns :)
    Jag har inget problem med ryggen, men ett ben är kortare än det andra efter en bilolycka, och tränar jag inte blir jag mer och med sned. Med styrketräning har jag aldrig haft ont någonstans i kroppen, men slarvar jag med det kommer problemen direkt, i övre delen av ryggen, nacken och i knäna. Bara att inse att jag måste träna regelbundet livet ut.

    Gilla

  2. Trist när kroppen inte riktigt vill det man själv vill. Akta ryggen när du gör sit-ups eller crunches, likaså plankan. Kan lätt skada ryggen. Benlyft samtidigt som du verkligen pressar svanken i golvet är väldigt effektivt och skonsamt :)
    Det där med vin – huvudsaken är ju att man tycker det är gott :)

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s