Stillhet

Den här helgen är temat Stillhet i Fototrissen.
.

stillhet (2)

Jag visade den här bilden i går, men för mig är den så passande till temat så den får inleda min triss. Som jag skrev i inlägget i går, är höst för mig tid för eftertanke och nya planer. Efter en ofta ganska hektisk sommar kommer hösten med lugnet.
.

stillhet

Under säkert två veckor har jag tänkt, när jag kört längs våra byvägar, att jag bara måste stanna och fota det torra gräset som böjer sig litet för vinden. Nu i veckan fick jag äntligen möjlighet att köra åt sidan och försöka föreviga känslan. Det är ännu inga stormvindar, som när det blir höst på riktigt, utan bara en svag, ljudlös vind.
.

sädesfält

Senare på kvällen gick jag ut och fotade solnedgången över sädesfältet utanför oss. Från vårt hus har vi den här fantastiska utsikten och kan ofta njuta av magiska, nästan overkligt vackra, färger på himlen. Jag är väldigt, väldigt tacksam över att ha möjlighet att bo på en plats där jag trivs så bra.
.

banner_2011_250x79_black sepia orange

Fler fototrissar på temat Stillhet finns här.

Hoppas ni får en fin helg allesammans!

 

17 thoughts on “Stillhet

  1. Fridfulla bilder, jag kan ana ljudet av gräset! Samtidigt fnittrar jag lite åt att hösten innebär lugn för dig, för många andra innebär ju hösten nystart med aktiviteter och annat som haft uppehåll under sommaren. Men jag förstår vad du menar, rutiner ger ju stadga och på så sätt lugn åt livet. man vet vad som ska ske, helt enkelt.

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.