Helgens att-göra-lista

nypon till hönsen

I går skrev jag en lång att-göra-lista. Många saker är kvar på den, vilket väl både Tomtan och KajsaLisa listade ut redan i går ;) Men en del hann jag med i alla fall.

 • Vi lyckades städa upp i tjejernas rum, trots att det var motvilligt i början, och rensa ut sådant som de vuxit ifrån. ABC-böcker var det väl fem år sedan vi läste för barnen, så det var verkligen dags att plocka bort dem ur bokhyllorna och göra plats för mer passande böcker
  .

aliceshelly

 • Alice fick tillbaka sin pudellook efter att jag klippt henne
 • Jag ströade upp hästboxarna med 120 kg torv och diskade alla hinkarna, så nu är stallet redo när höststormarna kommer och hästarna vill in
  .

hönsmat2

 • Hönsen fick smaka på nypon som jag plockat på tomten. De gjorde inte succé, men till vintern blir det bra att kunna erbjuda dem nypon från frysen, så jag skall plocka så mycket jag kan
 • Planeringen för uppgraderingen av Jackies rum från babyrum till barnrum är på gång. Det kommer att bli färgstarkt :)
 • Det var ett tag sedan sist, men nu har jag satt igång en rågsurdeg igen. Halva nöjet är att se hur den kommer igång och bubblar av jäsprocessen
 • Och så det vanliga; matlagning och klädvård

liten_logga_helgbilden

Vad andra har gjort i helgen kan ni se här.

 

10 thoughts on “Helgens att-göra-lista

 1. Att-göra-listor är bra att ha, jag hade också en lista i helgen och det mesta har jag hunnit med som tur är. Det känns så skönt när man får bocka av de saker man uträttat och du har verkligen varit flitig i helgen.

  Gilla

 2. Och kan du tänka dig; jag hade helt missat att Jöback skulle göra Fantomen här i Stockholm! Måste ha biljetter när de släpps! (Kristina från Duvemåla köpte jag biljetter till i november förra året, visst är det tokigt att man måste ha sådan framförhållning?)

  Liked by 1 person

  1. Vad kul att jag för en gångs skull kan ge ett kulturellt tips :) Det finns ingenting som kan hindra mig från att se Fantomen när den går upp, ser redan fram mot den. Jag kanske skulle önska mig musikalbiljetter i julklapp..?

   Gilla

 3. Men så ska man ju helst se på det som blev gjort och inte på det som är kvar ogjort! Tycker att du varit väldigt flitig! Surdegsbröd är livsfarligt gott, det bakade jag en tid och bara svullade i mig ljumma mackor med smältande smör … det var väl inte helt bra för vikten kan jag säga …

  Liked by 1 person

 4. Du har varit riktigt flitig i helgen. Så skönt efteråt när man får mycket gjort. Fina hundar!!
  Sv: Vi flyger till Nice på onsdag och har hyrbil. Bor i St Raphael. Min mans kusin har hus där så vi har varit där många ggr. Nu blev det en krock så vi får bo på hotell istället. Mysigt att åka runt bland bergsbyarna, bada lite, kanske en tur till Monaco. Ha en fin vecka!! Kram

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.