Skip to content

Helgens att-göra-lista

21 september, 2015

nypon till hönsen

I går skrev jag en lång att-göra-lista. Många saker är kvar på den, vilket väl både Tomtan och KajsaLisa listade ut redan i går 😉 Men en del hann jag med i alla fall.

 • Vi lyckades städa upp i tjejernas rum, trots att det var motvilligt i början, och rensa ut sådant som de vuxit ifrån. ABC-böcker var det väl fem år sedan vi läste för barnen, så det var verkligen dags att plocka bort dem ur bokhyllorna och göra plats för mer passande böcker
  .

aliceshelly

 • Alice fick tillbaka sin pudellook efter att jag klippt henne
 • Jag ströade upp hästboxarna med 120 kg torv och diskade alla hinkarna, så nu är stallet redo när höststormarna kommer och hästarna vill in
  .

hönsmat2

 • Hönsen fick smaka på nypon som jag plockat på tomten. De gjorde inte succé, men till vintern blir det bra att kunna erbjuda dem nypon från frysen, så jag skall plocka så mycket jag kan
 • Planeringen för uppgraderingen av Jackies rum från babyrum till barnrum är på gång. Det kommer att bli färgstarkt 🙂
 • Det var ett tag sedan sist, men nu har jag satt igång en rågsurdeg igen. Halva nöjet är att se hur den kommer igång och bubblar av jäsprocessen
 • Och så det vanliga; matlagning och klädvård

liten_logga_helgbilden

Vad andra har gjort i helgen kan ni se här.

 

10 kommentarer leave one →
 1. 23 september, 2015 07:59

  Tack för länken, tror jag sätter ihop en jag med, men frågan är om jag är pragmatisk nog.Jättefin bild på hundarna.

  Liked by 1 person

 2. 21 september, 2015 06:47

  Bra med en lista som man kan bocka av vad man har gjort!

  Gilla

 3. HelenTh permalink
  21 september, 2015 06:33

  Att-göra-listor är bra att ha, jag hade också en lista i helgen och det mesta har jag hunnit med som tur är. Det känns så skönt när man får bocka av de saker man uträttat och du har verkligen varit flitig i helgen.

  Gilla

 4. 21 september, 2015 05:56

  De där listorna är faktiskt bra även jag gör dem när jag har många saker som behöver göras. Så fin hon blev i nya frisyren, och hästarna kan skatta sig lyckliga som får så goda bär i vinter och fint i boxarna.

  Gilla

 5. Monica o Jacob permalink
  21 september, 2015 04:15

  Att göra lista var det länge sedan jag gjorde brukade
  alltid få något över som inte blev gjort.
  Vad fina hundarna var snygg pudellook, här hårar alla tre
  så det blir att dammsuga 2 ggr om dagen.
  Ha en bra vecka:-)
  http://ingemix.bloggplatsen.se/2015/09/20/11182879-helgbilden/

  Liked by 1 person

 6. 21 september, 2015 01:34

  Så flitig du har varit i helgen! Skönt när man får undan sådant som ligger på ”väntelistan”. Låter spännande att planera ett nytt rum, det kommer säkert att bli fint med mycket färg! Barn brukar gilla starka färger!

  Liked by 1 person

 7. 21 september, 2015 11:19

  Och kan du tänka dig; jag hade helt missat att Jöback skulle göra Fantomen här i Stockholm! Måste ha biljetter när de släpps! (Kristina från Duvemåla köpte jag biljetter till i november förra året, visst är det tokigt att man måste ha sådan framförhållning?)

  Liked by 1 person

  • 21 september, 2015 11:37

   Vad kul att jag för en gångs skull kan ge ett kulturellt tips 🙂 Det finns ingenting som kan hindra mig från att se Fantomen när den går upp, ser redan fram mot den. Jag kanske skulle önska mig musikalbiljetter i julklapp..?

   Gilla

 8. 21 september, 2015 11:17

  Men så ska man ju helst se på det som blev gjort och inte på det som är kvar ogjort! Tycker att du varit väldigt flitig! Surdegsbröd är livsfarligt gott, det bakade jag en tid och bara svullade i mig ljumma mackor med smältande smör … det var väl inte helt bra för vikten kan jag säga …

  Liked by 1 person

 9. 21 september, 2015 10:23

  Du har varit riktigt flitig i helgen. Så skönt efteråt när man får mycket gjort. Fina hundar!!
  Sv: Vi flyger till Nice på onsdag och har hyrbil. Bor i St Raphael. Min mans kusin har hus där så vi har varit där många ggr. Nu blev det en krock så vi får bo på hotell istället. Mysigt att åka runt bland bergsbyarna, bada lite, kanske en tur till Monaco. Ha en fin vecka!! Kram

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: