60 – Fel färg (24/366)

fel färg

På väg hem i morse gick jag förbi de här gamla bilarna. Jag gillar grillen på den till höger. Ja, det är ju den enda av dem som har en grill kvar, ser jag nu ;)

Det var staket, ängar, buskar och en kyrka i bakgrunden. Det mesta redigerade jag bort (vet dock inte riktigt hur jag gjorde…) så att fokus skulle bli på bilarna, och så försökte jag färgmatcha bilarna med syrenbuskarna till höger. Jag tycker att det blev en ganska snygg bild, faktiskt. Väldigt olik vad jag normalt sett brukar fota. Det är det som är så kul med den här fotoutmaningen, att man tvingas tänka på nya sätt :)365

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 + 1 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

 

7 thoughts on “60 – Fel färg (24/366)

  1. Alltså om du kollar noggrant så ser du väl att den vänstra bilens ”ansikte” är aningen ledsen, medan den högra bilen biter ihop tänderna;-)

    Ett toppen redigeringsjobb, som jag bara kan drömma om att göra själv. Här är det alla funktioner som börjar med ”auto” som gäller.

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.