295 – Stubbe (31/366)

stubbe

Fotolusten har inte varit så stor när vädret varit kallt och mulet. Men i dag tog vi en liten tur hela familjen, och Isabella och jag passade på att fota. Då insåg jag att den här tiden på året inte är så tokig, när det gäller att hitta vackra motiv. Kontrasterna mellan särskilt färger är mycket större nu, jämfört med högsommaren, som väl är den svåraste fotoperioden i Sverige. Ljuset som under högsommaren är skarpt, växterna som är torra och färgerna urblekta. Eller vad tycker ni?

365

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 + 1 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

 

 

6 thoughts on “295 – Stubbe (31/366)

  1. Detta är en skön bild. Härliga mustiga färger och jag håller med dig om att sommarbilder är svåra. Bäst är att gå in i djup skog och hitta de trollska platser som ännu finns kvar i vårt land. Eller att gå ut riktigt tidigt och fånga passagen mellan natt och dag. Ögonblicket då gryningen blir till och allt det nattliga magiska drar sig tillbaka. Då fångar man det.
    @svar: Tack för dina fina kommentarer hos mig. Kul att jag kunde inspirera dig till en bildidé.

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s