337 – Walk of Fame (35/366)

fame

Ja, det temat var ju inte så svårt, eftersom det här är Raggorgeous Walk of Fame, vår ragdoll. Så ljuv och fin, men hon vet hur hon vill ha det och ser till att få det…

Nästan varje morgon kommer hon och klöser och jamar på min sida av sängen. Klockan fem… Om jag inte kommer upp sätter hon klorna i mattan nedanför min säng, lyfter upp mattan i klorna och släpper ned den så det smäller till mot golvet. Hon gör inte så med någon annan i familjen. Jag provade att byta sida i sängen, men tror ni hon körde samma väckningsprocedur med Patrik..? Icke. Då gick hon runt sängen och gjorde samma sak på andra sidan av sängen istället, där jag låg.

Nu bär vi ut henne till gästhuset innan vi går och lägger oss, så vi får sova på nätterna. När det blir litet varmare skall hon få vara med oss ute på tomten, så kanske hon blir trött av alla intryck och sover på nätterna.

365

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 + 1 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

 

19 reaktioner till “337 – Walk of Fame (35/366)

 1. Så praktiskt att ha en vacker katt med det namnet när det finns ett sådant tema. 😊 Fint fotat och jag känner också igen mig i att katter gör som de vill, vilken tid på dygnet de vill. 😉

  Gillad av 1 person

 2. Fame är så otroligt vacker! Jag är fortfarande väldigt tacksam över att du erbjöd dig/er att ta över Milla då vi flyttade till USA. Hon fick en bra liv också då vi hade flyttat. Dessvärre försvann hon från min bror och hans familj efter att hon hade flyttat dit och vi tror att hon blev påkörd av en bil. Hoppas hon har det fint i sin katthimmel! (Jag längtar ständigt efter en ny katt…)

  Gillad av 1 person

 3. Så otroligt vacker hon är! Katter är verkligen personligheter som man inte kan styra och ställa med hur som helst. Samtidigt är de ju betydligt mer läraktiga än vad jag trodde. Blev väldigt imponerad av att dottern lärt sin ena katt att sitta fint på kommando!

  Du frågade om Knyttetstolpen hos mig, den är ihålig och har en kraftig bambupinne i sig som är nedstucken i marken. Ska byta den mot ett armeringsjärn senare.

  Gillad av 1 person

 4. Vilken galant lösning på det lite knepiga temat och vilken fin katt ni har ! Hon verkar väldigt bestämd och har säkerligen en stark utstrålande personlighet. I gästhuset kan hon härja fritt ;-)

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.