Skip to content

73 – Fröställning (32/366)

8 februari, 2016

frökapslar

Ett vanligt ogräs, som blev riktigt intressant när det är vissnat och med det korta skärpedjupet och den mörka bakgrunden. Jag är så nöjd med mitt nya objektiv som jag fick i julklapp, trots att det är mulet och grått och dåligt ljus, blir inte bilderna överdrivet gryniga ändå.

365

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 + 1 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

 

4 kommentarer leave one →
 1. 10 februari, 2016 07:28

  Gillar det korta skärpedjupet och bokehn i bakgrund! Läckert dov färgskala!

  Liked by 1 person

 2. 8 februari, 2016 06:30

  Spännande bild. Nyfiken vad har du för objektiv?

  Liked by 1 person

  • 8 februari, 2016 07:58

   Det är ett Canon EF 50/1,4 USM. Tidigare fotade jag mest med ett 17-55 mm, men med det är det svårt att få skarpa bilder när det är dåligt ljus. Enda nackdelen är att jag är dålig på att växla objektiv, och kör på med samma hela tiden, och med det här försvinner ju väldigt mycket av den vidvinkel som jag är van med.

   Liked by 1 person

   • 8 februari, 2016 08:25

    Kul med nytt. Jag är jätte försiktig när jag ska byta mellan objektiven, vill inte ha in damm mm …i kamerahuset. Använder dock mest mitt 18-200 nikon.

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: