103 – Hotande (36/366)

maranhöna

Det här är vår ena Maranhöna. Jag älskar blicken, hon är ingen man muckar med precis ;) Fotot passar så bra till temat, hon ser verkligen hotande ut. Känslan förstärks av att hon sitter högre upp än jag. Men ärligt talat än hon inte det minsta hotfull, utan helt okomplicerad

Jag har alltid varit galen i fåglar. Tyvärr utvecklade jag allergi mot dem när jag hade papegojor inomhus. De dammar ju väldigt mycket. Men höns kan jag ha, eftersom de är i hönshuset (och snart i hönsgården) och när jag är hos dem använder jag andningsmask. Jag kan sitta och betrakta dem hur länge som helst, deras beteende i olika situationer, det är så intressant.

365

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 + 1 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

 

14 thoughts on “103 – Hotande (36/366)

 1. Vet inte om min kommentar kom fram? Provar utan att ange webadressen…

  Trist med allergi, men vad bra att ni kan ha höns ändå! Min brorson har höns, trots att de bor i en Stockholmsförort (man får ha ett visst antal)

  Liked by 1 person

 2. Underbara hönor! Vi hade ju till slut bara en höna kvar då två hönor och en anka blivit knixade av tvättbjörnarna och de andra två ankorna en vacker dag bestämde sig för att leta andra jaktmarker. Sista gullet blev så ensam och sprang efter mig och barnen som en liten magnet. Hon kom in i huset hela tiden också, något som inte kändes helt okej med tanke på noll kontroll över avskrädet. ;) Hon fick flytta hem till sin föregående ägares pappa och hans hönshus och där lever hon nu i sus och dus.

  Liked by 1 person

 3. Vilken härlig bild på er fina lilla höna. Kanske en något hotande blick men med ett snällt hjärta och en personlig utstrålning ;-) Väldigt snyggt foto ! Gillar oskärpan i bakgrunden och att du får bilden att smälta in så perfekt mot den vita bakgrunden.

  Vad roligt och otroligt givande det måste vara att få omge sig med alla dessa som djur ni har därute på landet. Själv går jag här och väntar på att få ta hem en vovve men reglerna i vår förening tillåter inte husdjur. Så nu går vi säljtankar maken och jag :-)

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s