Helgbilden 27 september

helgbilden 1

Tidigare i kväll ropade Isabella att himlen var fantastisk, och sprang ut för att fota. Jag hade sett att himlen börjat färgas röd och att det duggregnade, det brukar vara goda förutsättningar för fina fotomotiv. Isabella i pyjamas med mobiltelefonen framför solnedgången, för mig blir det här fotot ett av mina favoriter.

liten_logga_helgbilden

Fler helgbilder finns här.

Den här veckan lottas en vinnare fram som får ett helt paket med roliga tillbehör för smartphone från MobileFun. Bland annat en selfiepinne, en trådlös högtalare (som jag skulle behöva, eftersom min mobiltelefon saknat ljud de senaste tre åren och jag inte hör när någon ringer…) och ett linskit.

 

29 reaktioner till “Helgbilden 27 september

 1. Det ska böjas i tid ser jag. Å du har lyckats med din dotter. Bilden är helt underbar – eldhavet på himlen åsså dottern med sina rosa pyjamasbyxor leder ju fram till horisonten. Den bilden borde du skicka in till tidningen Metros instagramtävling.

  Gilla

 2. Du fångade också en vacker himmel! Så spontant och mysigt med pyjamastjejen, det bådar gott för framtida mästerfotografer. Fick du se superblodmånen inatt också, eller var det moln i vägen hos dig också?

  Gillad av 1 person

  1. Jag håller med dig. Det blev rätt så bra med henne på vägen som leder rakt in i det röda. Dessutom extra roligt för mig att se henne stå där i pyjamas med kameran, hoppas hon fortsätter med fotointresset.

   Gilla

  1. Det var så jag också tänkte. Jag letade efter motiv som kunde vara förgrund till den dramatiska bakgrunden, men när jag såg Isabella på vägen som ledde mot det röda, så kändes det rätt.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.