Fototriss – Siffror

siffror 4

För några år sedan, när barnen var sex och sju år, var vi i Disney World. Man häpnar faktiskt över hur bra amerikanarna är på att se till att besökarna blir nöjda och hur bra arrangerat allt är. Klicka gärna på bilden – ni kommer att se siffror överallt :)
.

siffror 1

Här är vi på väg mot slottet i Magic Kingdom. Ni ser den inlevelsefulla personalen, som fick barnen att känna att de faktiskt var i en magisk värld. Jag blev så imponerad av hur allt var uttänkt in i minsta detalj. Klicka gärna på bilden så att den blir större, och kolla in spännena på hästens sele… Ni ser väl vad de föreställer – Musse Pigg i guldfärg ;)
.

siffror 2

Efter vårt besök i Florida åkte vi vidare till bland annat South Carolina. Patrik lyckades övertala mig att vi skulle besöka USSS North Carolina, som var ett enormt hangarfartyg som var med i andra världskriget. Jag ångrar inte att vi åkte dit. Vi fick en inblick i hur männen, och några kvinnor, i flottan och flygvapnet levde på hangarfartyget och vi fick se många olika stridsplan från den tiden som stod på övre däck. En historielektion i realtid.

banner_2011_250x79_black sepia orange

Fler fototrissar på temat siffror finns här.

Ha en riktigt fin dag!

 

16 thoughts on “Fototriss – Siffror

  1. Ni har besökt mycket fina och intressanta ställen i USA . Disneyland var i mina drömmar som barn.
    ps. ni har säkert körd längs västkusten till Haaparanda och de flesta sjöarna är i den centrala och östra Finland ;)

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.