Riskakor för återhämtning efter träning

efter

Andra passet sedan jag bedömde att jag är tillräckligt fri från virus för att träna. Jag gjorde bara fem övningar, slutade innan jag var helt uttömd på energi och tänkte att det här gick ju riktigt bra. När jag kom hem var jag alldeles darrig i alla fall, så snabb påfyllning med energi!

  • Friggs osaltade riskakor, som ger snabba kolhydrater. Ok att äta i måttliga mängder, och särskilt efter träning.
  • Kokt lantskinka, för protein.
  • Skinkost från Kavli, för protein och fett. Enligt appen Lifesum ett bra livsmedel som man bör äta mycket av. Tar det med en nypa salt eftersom jag helst äter livsmedel i sin renaste form, alltså inga halvfabrikat.
    .

Ps. Det fina fatet och koppen i samma serie kommer från Anna Keramik. Träningsboken kommer från Getinspired.

 

2 reaktioner till “Riskakor för återhämtning efter träning

  1. Gillar din bild som illustrerar återhämtningen efter träningen :) är det en träningsdagbok du skriver i? Det kanske jag borde börja med för att få en översikt över hur jag tränar. Idag blev det ett yogapass för mig, bara en kvarts promenad med hundarna. Får ta igen det imorgon…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.