135 – Intrasslad (103/366)

golfboll

Jag vet inte om jag är så rolig att ha med som sällskap på golfrundor… Nu är ju inte jag golfare själv, men jag kan tänka mig att man inte vill höra jubel över ett sådant här slag… Men vad skall man göra, när man inser att här har man ett perfekt fototillfälle för fotoutmaningen man är med i ;) Jag tycker att det blev riktigt fint med solljuset på golfbollen, där den ligger intrasslad i gammalt gräs som faller så perfekt över bollen. Patrik var inte riktigt lika nöjd med läget på bollen.

365

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 + 1 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

 

15 thoughts on “135 – Intrasslad (103/366)

  1. Haha.. klart man inte kan missa ett fotomotiv som detta !! Håller med om att det blev en riktigt fin bild med bollen som ligger intrasslad i det torra lite bruna gräset med ett snyggt fångat ljus och härligt naturliga färger. Kan förstå att Patrik kanske inte var så nöjd med slaget :)

    Liked by 1 person

    1. Vad roligt att du också tycker det :) De här jordfärgerna är så milda och fina, men snart är de ett minne blott, för nu har våren kommit igång och snart är allt frodigt grönt. Patrik var inte så nöjd med slaget, men man får se det som en win-win-situation: han fick sällskap på golfrundan och jag fick ett fototillfälle :) Jag skall nog följa med ut i helgen igen, man vet aldrig vilka fototillfällen som dyka upp ;)

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s