WWF-fadder och medlem i Panda Planet

I julklapp gav vi Bella och Jackie varsitt fadderpaket hos WWF. Nu är Jackie WWF-fadder och Bella tigerfadder för 100 kr per person varje månad.

Man kan också ge ett VIP-medlemskap i Panda Planet. Medlemskapet i Panda Planet är kanske litet roligare för barn, eftersom man utöver mjukdjuret får klistermärken, en stor plansch och ännu mer.

Ingen kan göra allt, men alla kan göra något.
.

fadder wwf

.

panda planet

 

 

 

2 thoughts on “WWF-fadder och medlem i Panda Planet

  1. Så sant. Ingen kan göra allt och även om man kan tycka att det är en droppe i havet så mångar bäckar små…
    Vi ”adopterade” Chikita när vi var på Borneo. En idag 5 år gammal orangutang som på något sätt blivit övergiven av sin moder och som nu lever i Sepilok Orangutan Rehabilitation Centre´s nursery. En unge behöver ca 8 år tillsammans med sin mor för att lära sig att fritt klara sig i regnskogen. Hon hittades när hon var bara 1 månad gammal och vägde då 1.75 kg. Det hon behöver lära får hon lära på ”barnhemmet” där man släppt in även en vuxen hona tillsammans med de små. Med vårt och andras bidrag kan verksamheten fortsätta och på så sätt rädda Orangutangerna från att utrotas. Som sagt ingen kan göra allt men alla kan göra något.

    Liked by 1 person

    1. Vad fint gjort av er ♥ Vi människor förstör för andra arter på vår jord, då kanske vi kan göra vad vi kan för att försöka rädda vad som kan räddas. Det kan kännas hopplöst, att problemen är så stora, att det redan är för sent, men så är det oftast inte, det går att göra skillnad :)

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.