Roliga växter (150/366)

växt 1

I går var vi på orienteringstävling med Bella och Jackie. Under tiden vi väntade på att de skulle dyka upp vid målet fick jag se de här i en dikeskant. Det hade varit roligare att fota med macroobjektivet, men det satt förstås inte på kameran just då. Jag försökte passa på att fota när det inte var allt för många andra i närheten, som såg mig krypa omkring längs marken. Jag kanske letar upp de här växterna igen och uppdaterar inlägget med några macrobilder på blomman och bladen.

365

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 + 1 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

17 thoughts on “Roliga växter (150/366)

    1. Tack så mycket :) Jag tyckte det var kul att de stod där tillsammans som ett par. Vi får väl se om jag ser sådana igen, jag är sugen på att testa att fota med macro, både blommorna och bladen.

      Liked by 1 person

  1. Men vilken rolig växt ! Vilket bra val du gjort. Har väl sett dom men inte lagt märke till dom särskilt noga, men nu kommer jag nog att se dom om inte förr. :) Snyggt fotat fast det inte var macro. Ja, krypa det gör man mycket numer i och med fotoutmaningen och man är väl omtalad lite här och där misstänker jag ;) :)

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.