Eget tema: Midsommarblomster (167/366)

midsommarblomster

Midsommarblomster skall blomma som rikligast kring midsommar, därav namnet, men här där vi bor brukar den ofta ha blommat ut då. Och se här, en månad innan midsommar har den redan börjat blomma.

365

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 + 1 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

 

14 reaktioner till “Eget tema: Midsommarblomster (167/366)

  1. Tack! Vad roligt att du tycker det! De växte i ett buskigt snår med högt gräs, men våra barn är vana nu, med att deras mamma kryper omkring i snåren alternativt ligger ned i diken för att kunna få rätt vinkel. Tror de flesta av oss kan känna igen sig i det ;)

   Liked by 1 person

   1. Haha jaaa :D Min dotter undrade när hon var liten varför jag kunde stanna bilen å fota på en vacker sjö eller krypa i gräset efter snygga blommor …. hahahaha nu är hon 22 år och lika själv :D :) ;)

    Liked by 1 person

   2. Vad kul! Ja, det är nog så det blir :) Våra tjejer, särskilt 11-åringen, brukar kommentera fina fotomotiv som hon ser genom rutan när vi åker bil. Ibland vill de att jag stannar för att fota soluppgångar på väg till skolan, det kanske är så det börjar :)

    Liked by 1 person

  1. Ja, det är en märklig känsla, för våren har visserligen varit lång, åtminstone här hos oss, men ändå inte särskilt varm. Men tydligen har det räckt för växterna. I går när jag var utomhus och gick omkring på tomten kändes det nästan som tiden kring midsommar.

   Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.