Att vinna (180/366)

att vinna

Skolterminen avslutas med ”Elevens val” och både Bella och Jackie valde temat rörelsevecka. I går hjälpte jag till att skjutsa barn till Turbo Sport- & Adventure Zone i Uppsala. Ungefär som ett lekland för litet äldre barn och vuxna, med trampolinpark, hinderbanor i stil med dem på Ninja Warrior, parkour, klätterväggar och ännu mer. Det fanns gott kaffe och smakrik mat. Jag blev bjuden på pasta Alfredo, som inte var någon mesig anrättning som annars är vanligt på sådana här platser, utan riktigt god.

365

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 + 1 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

 

2 reaktioner till “Att vinna (180/366)

  1. En riktigt läcker och färgstark bild och Rörelsevecka låter som ett bra och roligt val. Något jag själv kommer behöva när vi kommer hem igen efter fem veckor här i värmen :-)

    Gillad av 1 person

    1. Tack! Men så svårt det är att fota inomhus i sådana här lokaler :o Jag skall göra en utvärdering snart, och se vad jag behöver öva extra mycket på, och vad jag egentligen tycker är roligast att fota. Jag börjar bli medveten om det på ett helt annat sätt efter att ha tvingats vara kreativ för att lösa utmaningens olika teman. Och här är en till som behöver en rörelsevecka, eller ett par ;)

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.