13 reaktioner till “Spännande upplevelse (189/366)

  1. Det var verkligen ett roligt ställe, och fräscht och snyggt :) Vi kommer säkert att åka tillbaka under sommarlovet, och jag gissar att skolan kommer att ta med eleverna dit igen kommande rörelseveckor (elevens val), som det här var. Jag frågade ägaren om skadefrekvensen, men det var tydligen väldigt få skador. Bra när det blir roligt att röra på sig. Själv studsade jag på trampolinerna i kanske fem minuter, sedan satt kläderna fastklibbade på kroppen, måste nog träna upp min kondition ;)

   Gilla

   1. Ja ibland förvånas jag också över hur barnen orkar hoppa och springa runt på studsmattan i timmar. Det gör inte jag. 😉 Läste att du fick tips om Boda Borg nedan och det är ett givet val för mina troll. De älskar stället och det är även utmaning för oss vuxna i samma lag. Lillan hade nyss fyllt 6 då vi var första gången och det gick jättebra. Teambuilding och superskoj för hela familjen! 😄

    Gillad av 1 person

 1. Så många fina härliga bilder från ett ställe som verkar hur kul som helst! Man blir ju som barn på nytt när man kommer till ett sånt ställe :) Precis som på Boda Borg :)

  Gillad av 1 person

  1. Tack! Det var väldigt svårt att få till foton som kunde duga. Barn som jag kanske inte får visa på bloggen kom med i bilderna, rödstick av lysrörsbelysningen, oskärpa, ja, det mesta… puh! Men tar man många bilder får man hoppas på att några blir ok ;)

   Gillad av 1 person

 2. Härlig situationsbild, gillar din komposition med klättrande tjej i skärpa och kompisar som man anar i bakgrunden! Ser ut att vara ett toppenställe att vara på för både unga och gamla! Härligt glada färger!

  Gillad av 1 person

  1. Ett perfekt ställe för litet äldre barn, mer utmaning, och roligare för vuxna också. Jag fotade hela gruppen framför en av graffitiväggarna, men tyvärr kan jag ju inte lägga ut den här. Nästa gång vi är där skall jag fota igen, graffitiväggarna var såååå snygga!

   Gilla

 3. Tänk att Turbo Sport- & Adventure Zone gav dig bloggfoder till minst fyra-fem inlägg. Bilderna är färgglada (utom den svartvita) och otroligt bra – man blir liksom riktigt glad när man tittar på dom.

  Å vilken energi barn har, medan vi flåsar i (den härliga) värmen;-)

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.