Öppna landskap (190/366)

hyundaitur

Utsikten från framsidan av vår tomt och ut över en av våra åkerplättar. Vi skulle behöva ett gäng med får som betade av gräset, tycker inte ni också det..? Så att landskapet fortsätter att hållas öppet och inte växer igen.

365

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 + 1 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

 

34 reaktioner till “Öppna landskap (190/366)

 1. Vackert landskap, gillar färgerna i bilden, gillar också bilen som finns mitt i fältet. Ser kul ut eftersom det inte fins någon synlig väg in till bilen. Bilden skulle platsa som affisch ovanför vår soffa!

  Gilla

  1. Tack för fin kommentar! Du gav mig en idé om att fota en liknande bild i vinter när det är mycket snö (om det blir det, mot förmodan). Just det du skrev om att det inte ser ut att finnas en väg vore ju kul att ta fasta på på vintern. Ibland är det så igenyrt av snö på vägen här att man inte ser var dikena är… Inte så kul att köra bil då, men det skulle kunna bli en bra bild :)

   Gilla

 2. Vilken fin utsikt du har från er gård, härligt sommarlandskap, den vita bilen är en fin detalj i bilden. Joo får kunde vara ett alternativ att hålla bort den höga växtligheten.

  Gillad av 1 person

  1. Tack! Det är ett väldigt öppet landskap här där vi bor, och vi har bara en granne helt nära, litet snett bakom oss som knappt syns bakom deras träd, så det skulle nog kännas ganska isolerat att bo här om det inte var så öppet.

   Gilla

  1. Tack! Bakgrunden till den bilden var att min man tog min bil för en provkörning. När jag såg fälten i olika färgskiftningar sprang jag in och hämtade kameran, så egentligen var det bilen som var orsak till bilden ;)

   Gillad av 1 person

 3. Toppen!! De är ju lite kul också. Jag skulle vilja ha en liten klätterget :-D Det är ju bra med får för växelbete också ;-) och så kanske grannen kan få hyra dem i bland.. blink blink

  Gillad av 1 person

  1. Japp, precis min åsikt! Vi har som vanligt en hög med projekt, men i år blir det ingen utlandsresa så då kanske vi kan få tid att göra fårhage istället ;)

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.