Planerad läsning för oktober

oktober

Förra månaden läste jag enormt mycket för att vara jag. Tretton böcker hann jag med. Den här månaden hoppas jag hinna läsa de här, och även de två första böckerna i Hallahemtrilogin. Dessutom skall jag läsa ut Simon Häggström bok Skuggans lag: en spanares kamp mot prostitutionen. Recension kommer troligtvis i kväll, titta gärna in då, det är en väldigt viktig bok, men även kontroversiell. Jag berättar mer om det i recensionen.

Ha en fin dag!

Ps. Ett väldigt trevligt mail från Historiska Media i dag gjorde att jag måste revidera min läsplan litet. Fyra väldigt spännande böcker är på väg, och jag kommer att prioritera att läsa dem allra först. Men med litet fokus hinner jag nog med allihop innan de nominerade böckerna och texterna landar hos mig i slutet av oktober :)

En reaktion till “Planerad läsning för oktober

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.