Augustpriset – var med när de nominerade avslöjas!

nomineringarna

För första gången kommer inte nomineringarna att tillkännages enbart för pressfolk, utan på Kulturhuset på en stor scen och med många sittplatser! Skynda att anmäla dig om du vill vara med när det händer!

Jag kommer självklart också att vara på plats, och jag hoppas på att kunna ta bilder också från nomineringseventet som jag kan visa här i bloggen sedan.

För mig personligen blir den 24 oktober startskottet för ett ganska febrilt arbete, eftersom jag skall hinna läsa de sex nominerade böckerna i fackboksklassen, och även de sex texterna som nominerats till Lilla Augustpriset, i god tid innan den stora Augustprisgalan den 28 november, och berätta om dem här i bloggen :)

Under hösten kan man läsa mina inlägg om Augustpriset här. Är det något du undrar över och/eller vill att jag skriver om kring Augustpriset och Årets svenska fackbok eller om Lilla Augustpriset, skriv det i kommentarsfältet så lovar jag kolla upp det och svara!

2 reaktioner till “Augustpriset – var med när de nominerade avslöjas!

  1. Borde faktiskt palla mig dit. Är ju till och med i Svenska Förläggareföreningen. Kunde dock inte låta bli att skratta att omdiskuterade PostNord är med som sponsor. Ja, det är ju klart, böcker skickas ju faktiskt ut med posten så…

    Gillad av 1 person

    1. Ja, men gör det! Då ses vi ju :) I år satsas det ännu mer på att uppmärksamma Augustpriset, så jag tror att det kan bli riktigt spännande. Ja, PostNord hade en jobbig sommar, nu får de chans att bättra på sitt rykte :)

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.