Julklappstips till tweenies

julklappar-tweenies-2017

God fortsättning, alla mina bloggvänner! Hoppas att ni fick en lika underbar julafton som vi  ♥

Mellandagsrean har börjat, och jag tänkte tipsa om saker som våra tweenies och deras kusiner fått i år eller tidigare år och som verkligen varit uppskattade.

julklappstips-tweenies

En av tjejerna har en Pomeranian, så hon fick en bordsklocka med en Pomeranian som bakgrund. På Hunkemöller finns morgonrockar, onesies och tofflor i mjuka, gosiga material. Tekniska prylar som drönare, powerbank i form av en Pokéboll, hörlurar för spel och musik, kamera, telefon och symaskin. Jag har inte förstått vad man skall ha de små Funku PoP-figurerna till, men nu har jag sett att många använder dem till stilleben tillsammans med doftljus och de böcker de läst. Prenumerationer på tidningar, filmer och spel går alltid hem, liksom smycken.

julklappar-tweenies-3

Många tweenies gillar att klura ut tekniska konstruktioner, som legomodeller, särskilt Star Wars. Eller kanske en katapult av samma modell som Leonardo da Vinci konstruerade. Katapulten kan skjuta iväg en lerboll tre meter! En härlig, gosig poncho eller kanske en bomberjacka. Emojikuddar säljs med olika ansiktsuttryck, den här är till någon som känner sig exalterad. iPhoneskal som ser ut som marmor från det svenska företaget Richmond & Finch. Sminkborstar och nagellack.

Det var ett helt gäng tips på julklappar som våra tweenies och deras kusiner fått i år eller tidigare år, och som jag verkligen kan rekommendera.

2 reaktioner till “Julklappstips till tweenies

  1. Hahaha! Här har jag då verkligen inte hängt med. Det märks att jag inte har barn om man säger så;-)
    Det roliga är att jag för en stund sedan såg ett reportage om just Lego och StarWars. Där intervjuades projektledaren och de olika ”konstruktörerna” av figurerna som berättade hur de arbetar. Vilka drömjobb!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.