Vårfärg (36/365)

Egentligen är framför allt gul vårens färg för mig. Eller när våren kommit litet längre, den skarpt gröna färg som gräset har när det börjar växa på våren och är fullt av näring. Men lila penséer, som i bakgrunden till videkvistarna, är också en vår- och försommarfärg. Förutom att det finns lila penséer och krokusar, så finns det ju lila syrenblommor.

Jag ville föreviga videkvistarna, men jag fick inte till en intressant bild förrän jag valde en annan vinkel, så att blommor och grönt kunde anas i bakgrunden, men bara litet diffust.

logga2017

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

20 reaktioner till “Vårfärg (36/365)

 1. En verkligt snyggt komponerad bild med fina starka färger som inte tar överhand mot de mjuka fjuniga videbollarna. Snyggt att du fick så skarp färg även på kvistarna, En harmonisk bild på alla sätt med mycket oskärpa och skärpa där den känns rätt.

  Gillad av 1 person

  1. Tack, vad roligt att du tycker så. Det var ett långt trixande med vinklar och inställningar innan jag till slut kunde nöja mig med den här bilden. I efterhand har jag ökat kontrasten litet så att just kvistarna skulle framträda litet bättre. Tack för att du tar dig tid att verkligen titta på bilderna och ge konstruktiva kommentarer, jag uppskattar det mycket. Jag förstår också att du inte kan vara så noga varje gång, men du skall veta att jag uppskattar det de gånger du hinner ♥

   Gilla

 2. Visst är det så att perspektivet betyder lika mycket som motivet. Och tillsammans blir motiv och bakgrund = tema.
  Ellington

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.