Typisk svensk sommar?

Piggelinen fick komma ut på bete en timme i dag. Några tankar om det.

1. Den hästen är det tänkt att jag skall rida in under hösten… jag ser framför mig hur jag svingar lassot över huvudet, och sitter stabilt som en cowgirl i sadeln när hon bockar och krumbuktar sig (gick ni på det..?)

2. När vi lurade in hästarna i rasthagen igen, efter som jag skrev bara en timme, var deras magar runda som tunnor… Det här med hästar på sommarbete har jag tappat tron på. Får de inte fång, blir de så feta att det är både djurplågeri och omöjligt att spänna en sadelgjord runt magen.

3. Och så himlen, som visserligen är dramatisk och snygg, men litet väl mörk för min smak. Skall det inte bli någon solig sommar i år? Jag gillar temperaturen, men molnigheten har jag vissa invändningar emot.

Ha en trevlig kväll!

 

6 reaktioner till “Typisk svensk sommar?

  1. Vad gäller din åsikt om den här sommaren så håller jag 100 procent med dig. Är så ofantligt trött på detta väder Å vi som tyckte att det var väl roligt att stanna i Sverige när det är som bäst och varmast – tji fick vi…Men ni ska ju till Frankrike på semester snart:-)

    Hästar är inte min grej – är lika rädd för dom som för hundar, men bilden du tog är enormt bra. Å den där j***a himlen känner jag igen, men i din bild är den faktiskt vacker – på något sätt;-)

    Gillad av 1 person

    1. Ja, vad hände egentligen med sommaren? Det är visserligen skönt att det inte är för varmt, men litet sol skulle inte skada. Tänk om det är som Bella sade i går vid middagen, när jag klagade över bristen på sol: ja, så blir det när människan ställer till det med växthuseffekten. Hoppas på mer sol i Frankrike, så att man kan fylla på depåerna inför ett halvår med mörker och kyla. Ja’ ä inte bitter ;-)

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.