13 reaktioner till “Vi flanerar i Blois och hamnar rakt i ett konstverk

 1. Vilken vacker stadsbild ! Vem som helst kan bli ressugen när man ser den. Ett härligt djup i bilden, ursnyggt ! Härligt ljus. En härlig komposition rakt igenom. Bilden ser levande ut.

  Gillad av 1 person

  1. Tack, vad roligt att du gillar den! Jag gillar också hur den blev. Det tog litet tid att få till den bilden. Det var mycket trafik hela tiden, så jag väntade och väntade och familjen började ledsna ;) Men så blev det rött ljus för trafiken som kom bakom oss, och då kunde jag passa på att kliva ut i gatan och ta några bilder :) På plats tyckte jag inte att byggnaderna var så imponerande, men i efterhand har jag sett hur prydligt och fint allt var. Ibland blir intrycken så många att man missar detaljerna, då är det bra att ha fotona att titta på när man kommer hem.

   Gilla

  1. De där dörrarna drog verkligen blicken till sig, jag var bara tvungen att fota :) Vi hade en fantastisk resa, och även om det är enormt skönt att vara hemma igen med så gjorde den här resan mig sugen på att resa igen, så har jag inte känt tidigare. Jag brukar bli mättad, men den här gav mersmak.

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.