När du får oväntat besök (3/365)

Katter kan man inte bestämma över, vill Doris traska upp över tangentbordet där Bella sitter och spelar, då gör hon det ;)

En rörig bild, som om några år ändå antagligen kommer att betyda mycket mer för mig än bilder jag fotat som varit tekniskt bättre. Ett snapshot som visar att Bella äntligen fick sin sänggavel, priserna som Shelly vunnit, tvärflöjten som skall lämnas tillbaka eftersom Bella nu lägger flöjt på hyllan och väljer piano istället, doftljusen som brann flitigt under jullovet, spelet där Bella lärde känna två av sina bästa vänner och så musmattan som vi köpte när vi besökte Monets trädgård i Frankrike i somras.

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

 

12 reaktioner till “När du får oväntat besök (3/365)

  1. Jag fick mig en tankeställare när jag tittade på foton som jag använt när jag scrappat layouter. Eftersom jag beskurit fotona så hårt för att bli bra på albumsidorna, såg man ingenting av omgivningen, vilket jag saknade några år senare när jag börjat glömma hur det såg ut. Numera försöker jag blanda stilleben, naturbilder och vardagsbilder, men jag tar nog också mest arrangerade bilder, som boktravar, mat och porträtt av djuren.

   Gillad av 1 person

 1. Japp, här är det bloggdiarré som gäller ser jag;-) Har också noterat att du hoppat på 365 photos igen. Jättekul tycker jag, då dina bilder ofta skiljer sig från andras i ”tänket”. Dessutom är du ju så otroligt duktig på att arrangera bilder, vilket inte så många är heller. Bilderna du lagt upp hittills bekräftar detta.
  Vad gäller fototeknik så vet jag ju knappast vad ni experter talar om. Vill inte veta heller;-) Väljer att njuta i stället:-)

  PS. Hoppas du har köpt ögonproppar. Om Bella går över till piano och om ni har ett hemma där hon ska öva, så rekommenderar jag just ögonproppar. I samma hus som jag bor en musiklärare som ger privata pianolektioner. Hon bor fem våningar upp. Under sommaren när hon har balkongdörren öppet behövs det proppar eller hörlurar, jag lovar;-) DS.

  Gilla

 2. Du har helt rätt. De värdefullaste bilderna jag har är de från när jag var liten och de är sneda, oskarpa och brusiga. Men fulla av liv och alla detaljer som gör att jag minns och ler – tapeter, inredning, prylar, människor!

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.