Nybildad is (8/365)

Egentligen skulle det nog vara roligare att se bilder på hur det såg ut när jag fotade de här isbitarna, liggandes på magen framför stallet i min overall, fotandes en frusen vattenpöl…

När jag kom ut på morgonen hade vattnet i olika vattenpölar frusit till is. På vissa ställen var det bottenfruset, men en liten vattenpöl i storlek av en A4, hade frusit så att jag kunde trampa sönder isen och bryta bitar av den. I väntan på att solen skulle dyka upp i rätt vinkel arrangerade jag isbitarna, och sedan gick jag in och åt frukost.

Två timmar senare föll ljuset så här fint på isbitarna.

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

 

 

15 reaktioner till “Nybildad is (8/365)

  1. Men det ser ju nästan ut som en kaka med lite krispigt lock och en cheesecakelen kaka inunder skalet, så häftigt att se det så här.

    Gilla

  2. Helt suveränt!! Jätteläckert. Men visst hade det varit roligt med en bild på dig liggande där på isen :)
    PS, nu har jag äntligen svarat på ditt fina mail. Kram

    Gilla

  3. Vad var det jag sa (så många gånger förut) – du är helt oslagbart när det gäller arrangerade bilder:-) Helt otroligt bra faktiskt! Den bakre isbiten ser ut som om du hade skurit en tårtbit med kniv. Skitläckert ju!

    Gilla

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.