Folkkära författare till Sigtuna litteraturfestival

Den 5 maj kommer ett helt gäng spännande och folkkära författare till den mysiga småstaden Sigtuna, alldeles vid Mälaren! Då är det nämligen dags för Sigtuna litteraturfestival.

Kristina Appelqvist kommer, liksom Ann-Helén Laestadius, Anders Roslund, Bea Uusma, Mikael Niemi, Martina Haag, Emma Hamberg, Jan Guillou och ännu fler.

Jag är en av dem som fått det roliga uppdraget att bevaka och rapportera om detta, så håll koll i min blogg och på mitt Instagramkonto så kommer det information och intervjuer inför festivalen, och foton och rapporter från festivaltillfället!

Här kan du läsa mer om litteraturfestivalen och köpa din biljett.

 

 


2 reaktioner till “Folkkära författare till Sigtuna litteraturfestival

 1. Sigtuna är verkligen en mycket mysig (sommar-)stad. Kul att de har ett sådant evenemang, det visste jag inte. Är imponerad över att du fick uppdraget att skriva om litteraturfestivalen. Arrangörerna måste ha läst inläggen om din bevakning av Augustpriset. Bättre ”ambassadör än dig kunde de knappast ha fått.
  Mikael Niemi älskar jag. Har läst alla hans böcker, inklusive ”ungdomsböckerna”.
  Festivalen lyckades riktigt bra med att få med kända författare, även om Martina Haag och Jan Guillou (undantag ”brobyggarserien”) inte hör till mina favoritskribenter precis.

  Gillad av 1 person

  1. Ja, det är verkligen roligt att det blir en litteraturfestival igen :) Jag gillar att det är folkkära och prisbelönta författare som kommer, och dessutom väldigt proffsiga moderatorer. Jag skall göra mitt bästa för att rapportera om vad som händer, inom kort kommer till exempel intervjuer här i bloggen med några av författarna

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.