The show must go on (46/365)

Känner mig litet vissen i dag. Först fick jag ett otrevligt besked som vi får se vad det leder till. På vägen hem började oljelampan i bilen lysa. Bara att svänga in på närmaste busshållplats och leta fram oljeflaskan som jag haft i reserv i bilen om något sådant här skulle hända (litet klokare efter tidigare erfarenheter).

När jag kom hem upptäckte jag att leveransen av våra solpaneler kommit, och att leverantören flyttat på pallbocken vi ställt där vi inte ville ha solpanelerna, och ställt av dem precis framför stallet… Hurra, tänker Glaeda, nu behöver jag inte komma in alls i stallet, för det går inte.

Vidare till utvecklingssamtal med Bella och hennes mentor, och det blev i alla fall en positiv avrundning av dagen så här långt. Nu tänker jag ligga i sängen och läsa och inte göra ett enda dugg mer i dag.

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

 

14 reaktioner till “The show must go on (46/365)

  1. Låter inte direkt som en höjdardag kan jag säga. Speciellt inte beskedet och placeringen av solpanelerna. Suck. Men kul att utvecklingssamtalet i skolan var positivt. Du har gjort dig förtjänt av sängläsning hela kvällen, helt klart;-)

    Gilla

  2. En olycka kommer sällan ensam som man brukar säga och verkar som det stämde idag för dig. Men så trist och jag hoppas verkligen att allt ordnar sig till det bästa sen. Ha en skön stund med boken du läser ! :-)

    Gilla

  3. Jag hoppas att det löser sig, både med bilen och det otrevliga beskedet. Men skoj med solpanaler, jag hoppas ni kommer få stor nytta av dom. Jag har faktiskt arbetat på en solpanelsfabrik och tillverkat sådana :)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.