2 reaktioner till “Fint besök i dag

  1. Om det inte var så sent (nästan midnatt) skulle jag börja fundera på hur gammal din bror är. Han måste vara bra mycket äldre än du med tanke på hur hans döttrar ser ut på dina bilder. Missförstå mig inte. Tjejerna är skitsnygga. Å det är du också förresten. Samma ålder som tjejerna kanske;-) Helt underbara bilder på tillskotten:-)

    Gillad av 1 person

    1. Haha, nej då, min bror är bara fyra år äldre än jag, men han fick barn ganska tidigt. Pernilla är 29 och Erica är 27, så jag är tjugo år äldre. Det skall bli väldigt roligt att följa de här två nya små individerna, som redan har tydliga personligheter.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.