Storslaget utan dess like på Le Vieux Castillon

I resebloggen i dag berättar jag om hur vi körde omkring genom smala gränder i medeltidsstaden där vi visste att vårt nästa hotell skulle finnas. Till slut fann vi det. Här inne i gränden, där bilen står parkerad, var vårt hotell på höger sida.

Bakom dörren in till hotellet var det som att hamna i en helt annan värld. I resebloggen visar jag många fler bilder så ser ni vad jag menar. Välkommen att titta in!

3 reaktioner till “Storslaget utan dess like på Le Vieux Castillon

  1. Vi bodde på ett bra hotell i Narbonne mitt i centrum innan vi reste hem till Sverige från Bezier förra gången vi var i Frankrike i våras. Där betalade vi ca 100 kr för en riklig frukost. Jag tycker er frukost i Le Vieux Castillon var väldigt dyr. Men det fanns kanske inte mycket konkurrens där?
    Ingrid

    Gillad av 1 person

    1. Ert pris för frukosten lät betydligt mer rimligt. Det var precis som du antog, inget annat alternativ i den lilla byn. Vi tänkte stanna hela förmiddagen vid hotellet innan vi reste vidare, annars hade vi kunnat stanna längs vägen och äta något mycket billigare och minst lika bra. Vad roligt att ni varit i samma område som vi. Vi besökte bland annat ett köpcentrum i Bezier. Jag skall ta reda på mer om Narbonne. Ha en fin kväll!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.