På väg ut i julhandeln

.Så här fint var det i Mall of Scandinavia i Solna. Och väldigt folktomt när vi hängde på låset redan klockan tio. Sex timmar senare är vi hemma igen. Nu är de allra sista julklapparna inhandlade.

I morgon skall jag åka med mamma med fyrhjuling och rejäl kärra till skogen för att hämta granris och en liten gran att sätta utanför huset. Granriset skall jag använda för att klä julbocken och göra kransar till dörren, och spara litet för att dekorera julbordet med på julafton.

Vad gör ni den här näst sista helgen innan jul?

7 reaktioner till “På väg ut i julhandeln

 1. Vilken härlig bild på hela familjen, totalt lyckad tycker jag:-)
  Så ni har övergivit Täby Centrum och bytt ut det mot MoS. Ja, de har ju samma ägare så;-) Å jag måste medge att juldekorationerna i MoS helt klart slår de i Täby Centrum, även om även dom är fantastiskt fina.

  Gillad av 1 person

  1. Alla såg fram mot det, men som vanligt ledsnade jag först ;) Jag brukar få upp familjen så att vi hänger på låset när butikerna öppnar, så även i dag, eftersom jag vet att jag inte står ut särskilt länge när det är trångt och långa köer. Jag köpte det jag hade tänkt och tittade på alla vackra dekorationer, sedan ägnade jag resten av tiden åt att fika under tiden Jackie och Bella, och delvis Patrik gick runt och shoppade på egen hand. Det var otroligt fint i köpcentrumet och under de första timmarna var det nästan folktomt. Perfekt :) Hoppas allt är bra med dig? Du hör väl av dig om du är i Stockholm? Det var så mysigt att ses, det gör jag gärna igen.

   Gillad av 1 person

   1. Smart att vara tidigt ute, trängsel och långa köer är inget som lockar. Har själv svårt för att stanna länge i stora shoppingmallar med mycket folk.
    Allt är bra med mig här på Malta, har inga Sverigebesök planerade inom det närmsta halvåret men visst hör jag av mig när det blir dags för nästa resa. Kram och ha en riktigt fin Julhelg 💗

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.