Vårig lördagsmorgon

Så skönt att ha flera timmar till vad jag vill innan det är dags att skjutsa Isabella och Jacqueline till danslektion. Jag brukar ju träna samtidigt som de dansar, men jag har bestämt mig för att ta det lugnt veckan ut så att jag är tillräckligt frisk inför nästa vecka.

Måndag, onsdag och fredag har jag läst den här veckan istället för att träna när tjejerna haft danslektion, så  lyxigt det har känts! Tänk att jag hade det så under hela förra året, men så hann jag läsa väldigt många böcker också. Och äta många bakverk, eftersom jag ofta satt på ett café och läste.

I dag skall jag försöka hinna titta in hos så många som möjligt av er, och så kommer det åtminstone ett inlägg med en ny recension och kanske visar jag också några nya böcker jag fått och skall läsa.

Den närmaste tiden väntar, utöver våra vanliga aktiviteter, en femtioårsfest som vi är bjudna till, födelsedagsfirande av Jackie som fyller tretton och en efterlängtad och länge uppskjuten träff med två jättefina bloggvänner. Jag kan fota och visa bilder här i bloggen om ni vill?

Hoppas ni får en fin start på helgen, med mycket sol!

Kram

 

8 reaktioner till “Vårig lördagsmorgon

  1. Vilka härliga bilder! Och jag tycker att du gjorde rätt som unnade dig en stunds läsning i stället för att träna. Ibland behöver en göra avsteg från alla måsten…

    Gilla

  2. Fantastiskt fina bilder! Å visst var det även en härlig solig dag idag. Japp, bäst att vila upp sig inför nästa vecka med firanden och bloggträff.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.