7 reaktioner till “Premiär för min Youtubekanal

 1. Vad roligt att du provar på detta med youtube, fortsätt gärna med det! Det är ett bra sätt att nå ut till omvärlden och det är kul för oss som följer dig att att höra rösten bakom en bild ;)
  Jag har själv gjort några youtube videos, annica aktiv, som handlar om naturen som är mitt stora intresse <3

  Gilla

  1. Ja, till slut blev det en video! Jag har ju inspirerats av bland andra dig, och tänkt sååå länge att jag skall komma igång. Nu blev det en video där jag inte är med i bild, vi får se hur jag gör nästa gång. Ha en fin kväll, och trevlig helg!

   Gilla

  1. Jag har tänkt väldigt länge att jag skall testa att göra det, och provade att lägga upp en video på Instagram för några dagar sedan. Problemet där är att det inte går att lägga in filmer som är så långa som tre minuter, och på tre minuter hinner jag knappt öppna en bok! Så av ren frustration provade jag att starta upp en kanal på Youtube. Nu får vi se om jag fyller på med fler filmer om böcker. Hoppas ni också startar en Youtubekanal, det är ett bra komplement till bloggarna tycker jag. Lycka till!

   Gilla

  1. Det är så obegripligt och svårt att förstå hur man kunde göra så här. Jag tror att det är väldigt viktigt att man aldrig backar undan för det svåra, utan tvingar sig att ta det till sig och försöka så gott man kan att ta till sig vad som faktiskt hände, läsa allt man kan, och särskilt vittnesmål som det här är. Av respekt för dem som drabbades och för att undvika att något liknande händer igen. Hoppas du också får en fin fredag, och en trevlig helg!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.