Saknar ni mina boktips?

Som BP brukar skriva: den här bilden har absolut ingenting med texten att göra ;)

Numera ägnar jag mycket tid åt min avhandling, men de senaste två veckorna har jag varit förkyld och skippat träningen, och istället läst skönlitterära böcker när jag väntat på Bella och Jackie som haft sina vanliga danslektioner.

Jag lovar och lovar att recensioner är på gång, men tiden och kraften har inte räckt till. Nu lovar jag igen ;) Håll utkik senare under dagen.

 

5 reaktioner till “Saknar ni mina boktips?

 1. Hahaha! Bra att du anammat min hänvisning att bilden/fotona inte har med inlägget att göra:-) Saknar också dina bokrecensioner, för det är nog ingen som gör så väl skrivna recensioner som du. Men det är ju en prioriteringsfråga i ditt fall, avhandlingen går före, helt klart. Hoppas att du är frisk nu!
  Tusen tack för länken:-)

  Gilla

  1. Tack, det kändes fint att läsa din kommentar :)
   Livet har varit litet rörigt en period, jag hoppas få ordning på det så snart som möjligt. Det skall ju inte vara så att man nästan tycker att det är skönt att vara sjuk, för att få möjlighet att nöjesläsa. Hoppas du får en trevlig helg!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.