Njuter av att fortfarande kunna äta lunch utomhus

Utsikt från golfrestaurangen ut över niohålsbanan. Sensommaren är så vacker med sina fluffiga moln. Långt bort i bilden, litet till höger om mitten, ser ni kanske något gult som skymtar mellan träden. Där bor vi.

I dag valde jag grönsaksfrittata med yoghurtdressing, och som vanligt nybakat bröd och en franskinspirerad sallad med rödkål och morot med vinägrettdressing.

I morgon händer en spännande och väldigt rolig sak, och då blir det helt andra vyer. Jag kommer säkert att visa bilder på det.

Ha det fint!

 

7 reaktioner till “Njuter av att fortfarande kunna äta lunch utomhus

 1. ja det är sköönt så länge man kan men det börjar sakta gå mot höst men det kan vara lite småmysigt med tycker jag då man får tända upp med lite ljus o smålampor det ser så ombonat ut tycker jag.hur är det annars?

  Gillad av 1 person

  1. Jag håller med, det är rätt så skönt när hösten kommer. Jag red lektion när regnet vräkte ned i måndags, och tyckte bara att det var mysigt :) Allt bra här, med dig då?

   Gilla

  1. Jag glömde helt bort att fota, så jag har nog bara en bild från onsdagen. Men jag skall snart skriva ett inlägg om vad som hände då. Har man sagt A får man säga B, även om det inte blev några bilder :)

   Gilla

  1. Ja, lunchen var väldigt mycket i min smak. I dag var vi där igen :) Men nu blev det panerad fisk med potatis. Jag tog bara en bild, och den var inte mycket att hurra för, men ett inlägg kommer snart om vad jag gjorde i onsdags.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.