En dag på golfbanan

Nej, någon heldag på golfbanan var det inte, jag travesterar på Bröderna Marx film, En dag på kapplöpningarna, som dök upp i minnet. Ni vet den filmen när Doktor Hugo Z. Hackenbush (Groucho Marx) försöker övertala Emily Upjohn att gifta sig med honom och säger: ”Gift dig med mig och jag ska aldrig mer titta åt en annan häst”. Det kanske blir roligare om man själv är hästmänniska och lätt kan relatera :)

På väg till golfrestaurangen var jag bara tvungen att ta en bild på de här entusiasterna. Det hade regnat hela morgonen och nu duggregnade det och blåste ganska rejält. De här ungdomarna värmde upp innan de skulle slå ut.

Jag fotade, som vanligt numera, med kameran på mobiltelefonen, men ångrade i vanlig ordning att jag inte tagit med mig systemkameran så att skärpan blev bättre. Men ändå ganska häftigt med silhuetterna mot den dramatiska himlen.

Ytterligare en entusiast. Men med kikare istället för golfklubbor. Det är fint med naturbilder, men visst blir de mer spännande när det händer något i bilden, som den här mannen som får en att fundera på vad han egentligen tittar på, eller hur?

Det är det här han ser. Långt där borta är några golfspelare på väg mot artonde green. Tuff morgon för dem, i spöregn. Men vi hade det skönt i golfrestaurangen med god lunch som vanligt.

 

3 reaktioner till “En dag på golfbanan

  1. När jag såg rubriken tänkte jag att du följt med din man och provat spela, men det kändes inte riktigt som det :) Äta och fota låter trevligare än att spela golf. Jättehäftig bild med siluetterna och ovädret. Tror mannen slagit bort sin boll och letar efter den :)
    Hoppas allt är bra! Här rullar det på, haft några utbildningar men ganska stiltje fortfarande. Kanske läge för en lång höstpromenad med picknick för dig, mig och Anni:) Kram så länge!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.